Despre Daniela – Jurnal de Grăsuță

Daca citesti aceste randuri nu pot sa iti spun decat bine ai venit pe blogul meu. Fie ca ai mai citit despre mine pe undeva fie ca este doar curiozitatea legata de numele blogului, iti multumesc ca iti faci timp si imi acorzi atentie. Cat timp esti aici vei avea parte de toata atentia mea.

Despre mine nu prea multe. Varsta peste 40 ( am avut timp si rabdare sa vad multe), dobrogeanca de fel, dar prin adoptie de mai bine de 20 de ani in Bucuresti. Am facut ASE si primul meu job a fost de ziarist. Au urmat joburi de Relatii publice, Marketing. Am fost pe rand asistent, functionar, analist, brand manager si marketing manager, am schimbat industrii, am schimbat joburi, a schimbat istoria multe in jurul meu in 20 de ani.

Am inceput sa studiez NLP ( Neuro Lingvistic Promgraming) si Life Coaching din 2015. Tocilara ca intotdeauna, am invatate multe despre mine si am invatat cum sa impartasesc si altora.

Dintre toate rolurile mele in viata ( fiica, sora mai mare, prietena, iubita, ingrijitoare de pisici, colega, manager, grasuta) rolul de Grasuta l-am jucat constant din ziua cand m-am nascut, bucalata si cu ochi albastri, intr-o familie linistita, intr-un oras de provincie, si pana in zilele noastre cand port 48 masura la haine. Cel mai putin am purtat 42, intr-o perioada de suferinta puternica din dragoste. Intr-o buna zi voi purta iar masura 42. Am inca ambitia asta, nu fac din ea un scop in viata.

De ce Jurnal de Grasuta. In primul rand pentru ca idea de Jurnal este una generoasa si pot scrie despre experientele mele din trecut si din prezent. In al doilea rand toti dar absolut toti prietenii si cunoscutii carora le-am impartasit idea au zambit cald si binevoitor la auzul numelui.

Am invatat, chiar privind la viata mea ca, desi pare greu de crezut, ceea ce noua ni se par a fi doar experiente foarte personale aplicabile noua si doar noua, sunt de fapt extrem de relevante si pline de semnificatie pentru ceilalti. De ce? Pentru ca fiecare dintre noi, cu fiecare dintre nemultumirile si manifestarile egoiste, cu generozitatea si cu momentele de fericire, purtam in noi esenta conditiei umane. Suntem diferiti, dar toti suferim, iubim, uram.

Asa ca pe blogul meu o sa gasesti o multime de experiente personale, viata vazuta prin ochi de grasuta, dar si experientele tale daca vei avea bunavointa sa le impartasesti cu mine, povesti adevarate.

Iti stau la dispozitie cu experienta mea de om, NLP-ist si Life coach sa povestim despre “grasuta” din viata ta.

A ta,